Arriba la 33ena edició de les XII Hores de bàsquet i minibàsquet del Sagrat Cor

By
Updated: juny 4, 2014

Un esdeveniment imprescindible en el panorama basquetbolístic tarragoní. Les XII Hores de bàsquet i minibàsquet del Sagrat Cor compleixen aquest dissabte (7 de juny) 33 edicions en una cita que reforça el paper del club lila com a formador en l’esport de la cistella. Així, es disputaran un total de 42 partits des de les 10 del matí en les 7 pistes que el TGN Bàsquet, organitzador de l’esdeveniment, tindrà  a punt. “Les XII Hores són el reflex de la història del club, allò que evidencia el prestigi de l’entitat com a formadora de bàsquet”, diu Jordi Crespo, un dels responsables d’aquest campionat.

Lla principal novetat serà la presència d’un club de les Illes Canàries, el Lanzarote, que farà la primera aparició en aquesta jornada amb dos equips, el benjamí femení i l’aleví femení. “El Lanzarote ja havia disputat una edició del Torneig de Cambrils, el fet que ara vinguin a les nostres XII Hores demostra que vam fer una bona feina. És un orgull que, com a comiat de temporada, ens hagin triat a nosaltres”, afirma Crespo.

Les XII Hores les disputaran els equips de les categories que van des de prebenjamí fins a infantil. De fa un parell d’anys, el TGN Bàsquet va decidir que els equips més grans, des de cadets, disputarien el seu propi torneig, el de Santa Tecla, que es fa tot just abans de l’inici de temporada. “És una festa per a tots perquè el club està en un mateix esdeveniment al mateix temps i això provoca que es pugui veure un gran ambient”, diu Jordi Crespo. Una germanor que es pot comprovar a l’hora de dinar, en què els jugadors poden fer un àpat tots junts a les instal·lacions del Col·legi Vedruna Sagrat Cor.

HORARIS I PISTES DE JOC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *