Arriba la segona jornada de tecnificació per a alevins

By
Updated: abril 24, 2014

El TGN Bàsquet organitza, aquest diumenge, la segona jornada de tecnificació per a jugadors alevins. Es tracta d’una sessió de tecnificació on es convida, a banda del Sagrat Cort, evidentment, a les escoles vinculades del club com el Cèsar August, Pràctiques, Dominiques i també el Pax i Altafulla. Les sessions se centren en diversos aspectes tècnics del món del bàsquet i en cada jornada es va especial incidència en algun apartat concret.

Així, en la primera jornada, el 30 de març, hi van participar un total de 48 nois i noies que van estar sota les ordres dels tècnics del club lila des de les onze del matí fins l’una del migdia. Javier Vinader, responsablte tècnic de les jornades, va destacar aleshores la gran capacitat de treball de tots els participants que van practicar passades a una mà, bot en l’un contra un, domini de la pilota en general, lectura d’espais en el dos contra dos, lectura d’espais en el tir i, per acabar, una competició de tir per parelles des de diferents punts en un termini de temps ajustat, un minut.

Les jornades també suposen una experiència pels jugadors, que hauran de conviure, basquetbolísticament parlant, amb d’altres companys amb els que no havien jugat mai. L’última jornada es farà el 18 de maig.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *