El balanç de la temporada 21/22 de l’Infantil masculí 09A

By
Updated: juliol 7, 2022

El balanç de la temporada 21/22 del tècnic de l’Infantil masculí 09A 1r any:  Juankar.

L’equip ha participat en la competició d’àmbit català Infantil de 1r any en aquesta temporada 2021-22. Ha sigut tot un èxit la progressió d’aquest equip, ja que és la “primera experiència” competitiva que han tingut en la seva trajectòria de jugadors (durant l’etapa mini van participar en les competicions territorials i el nivell era molt inferior).
És un equip molt treballador (on han hagut de suplir la diferència física amb els contraris amb molt d’esforç, constància i companyerisme) però sobretot, un equip de bones persones. Més enllà de la qualitat individual de cadascú, l’egoisme propi de l’edat no ha tingut cabuda dintre de l’equip durant la temporada. Van començar sent companys d’equip i han acabat forjant amistats que ben segur els acompanyarà en molts casos.
Durant les diferents fases de la temporada han competit contra els millors equips de Catalunya: CB L’Hospitalet, CB Sant Josep Badalona, Bàsquet Manresa…de la seva edat i han mostrat, un esforç, una lluita, uns valors i un estil de joc que diferents equips rivals han aplaudit i felicitat en molts partits. Aquesta és la part més bonica d’aquest d’esport, que els rivals aplaudeixin la forma de jugar quan guanyes o perds.En una temporada marcada per la Covid, s’ha d’agrair l’esforç que també han fet les famílies, mostrant sempre la predisposició a ajudar en qualsevol moment i en la que no hi ha hagut cap retret ni problema. Finalment, felicitar els veritables protagonistes de la temporada: Biel Fontanilles, Gerard De León, Arnau Arjona, Marc Santana, Eric Pulido, Andrea Zanardi, Marc Alfonso, Ferran Barroso, Gerard Arroyo i Marc Lliveria. Han estat fantàstics i només puc tindre bones paraules per ells. Jo els animo i encoratjo a esforçar-se al màxim sempre, no queixar-se de les adversitats i gaudir del bàsquet com han demostrat tota la temporada. 1, 2, 3 … TGN Bàsquet! 💜 Sou 100% #ADNTGN nois. 💜

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *