El balanç de la temporada 21/22 del Pre-Infantil masculí 09B

By
Updated: juliol 5, 2022

El balanç de la temporada 21/22 del cos tècnic del Pre-Infantil masculí 09B: Sergi Robert i Iñaki Berasategui.
Gran temporada de l’equip. A l’inici de curs va ser complicat, al ser un equip nou, amb molta gent nova, on va costar trobar una línia a seguir i un ritme d’entrenaments adequat, però, un cop agafat i trobat aquest punt, tot va anar en una direcció excepcional. L’equip es va convertir en una pinya i els jugadors, al veure que les coses anaven funcionant es van engrescar i cada vegada eren més exigents.

Una gran segona volta ens va permetre quedar segons de territorial A i encarar la final a 4 amb confiança pel bon treball fet i les ganes i les sensacions de tothom eren molt i molt bones.

El dia va arribar i tots sabíem que probablement érem físicament l’equip més fluix, però arribàvem amb una seguretat i amb tot el treballat de la temporada que ens va fer que en un partit de semifinals duríssim l’acabéssim guanyant. A continuació a la final, ens vam trobar un Vendrell molt superior físicament i que venia de guanyar a semifinals al CBT – que era l’equip que no havia perdut un partit en tota la temporada-. Una vegada més, els nois van deixar-s’ho tot a pista i després d’anar perdent a la mitja part de més de 10 punts vam fer una recta final de partit molt bona i ens vam endur el matx i la final contra tot pronòstic. I un regal no esperat com era el de participar en els Campionats de Catalunya. Un torneig on els jugadors s’ho van passar pipa i van gaudir moltíssim i vam poder competir contra bons equips com van ser Palamós, Mollerussa i en l’últim partit contra el Vendrell.

En definitiva el cos tècnic està molt orgullós per la feinada que han fet els jugadors i on l’Iñaki – el segon entrenador – ha estat clau per poder arribar a aquest excel·lent nivell de competició. Sou 100% #ADNTGN  E Q U I P.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *