La bona dinàmica continua (26-68)

By
Updated: novembre 22, 2022
Partit controlat de principi a final per l’Infantil femení 09C que es va dur la victòria a domicili contra Cantaires Tortosa amb un marcador que reflectia el 26 a 68 final.

El ritme alt i la bona pressió a prop de la cistella contrària va proporcionar un primer avantatge a les liles que va permetre afrontar el partit amb molta calma i donar algunes pinzellades de bon joc col·lectiu en estàtic. Malgrat uns minuts de relaxació a finals de la segona part, a la tercera i quarta va tornar el domini tarragoní i es va arribar al descans amb un 15 a 41 a favor.
A la segona part el domini en el joc va continuar, es va sortir molt bé al contraatac i l’equip va gaudir d’un volum de tirs molt elevat, tot i que amb poc encert. A les últimes parts del partit l’equip va saber portar un ritme més calmat i treballar aspectes tàctics que seran d’ajuda per pròxims partits.
Cinquena victòria consecutiva per les liles i cada vegada més a prop d’aconseguir l’objectiu marcat per l’equip d’assegurar-se una plaça a nivell A per la següent fase.

 CANTAIRES TORTOSA: 26 – TGN BÀSQUET: 68

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *