El cadet fem. 08A cau a casa de les sots-campiones de Catalunya (55-51)

By
Updated: octubre 2, 2023

Grandíssim partit de les nostres cadets al camp del sots-campió de Catalunya de l’any passat, el SESE. En el vestuari parlem que no podem sortir a veure què passa. Volem sortir a guanyar i ho hem tingut clar des de l’inici. El primer quart acaba 11-14 gràcies al domini en el rebot i al nostre joc interior. Tot això recolzat en una bona defensa de les jugadors exteriors locals. La dinàmica segueix i aconseguim una màxima avantatge 15-25 en el minut 15 de partit. Però les locals no baixen els braços i ens defensen tota la pista provocant pèrdues de pilota que aprofiten per anar poc a poc eixugant les diferències. Arribem a la mitja part amb un ajustat 30-31.

El tercer quart segueix amb la mateixa dinàmica, ens costa trencar la defensa local i elles aprofiten per posar-se per davant. Semblava que el partit ja estava molt coll a munt en el darrer quart. Però com sempre, les nostres noies no baixen els braços, mosseguem en defensa
i un parell de boles robades amb bàsquets fàcils ens torna a posar a prop en el marcador, potser una mica tard, ens han faltat un parell de minuts. SESE sap gestionar bé els darrers instants de partit i s’enduu la victòria.

Marxem a casa una mica decebudes, sempre creiem que ho podem fer millor, però té molt mèrit el què estem fent, juguem, competim i patim contra els millors equips de Catalunya. Tercer desplaçament seguit de les cadets 08A, trobem molt a faltar el caliu de jugar a casa nostra. Haurem d’esperar al proper diumenge contra el Mataró. Un altre partit molt difícil. Ànims TGN!!

SESE A – 55 vs TGN CADET FEM 08A – 51

Parcials:
11-14 ; 30- 31 ; 43-40 ; 55- 51

Anotació:
TGN: DIANA 5 ; JUNY 1; SOFIA 7 ; MARINA 22 ; HELENA 5 ; JULIA 7 ; ÈLIA 0 ; MARTA 0, MIREIA
2; LUCIA 2.
SESE: PAULA G 10; CARLA 2; PAULA C 1; LEIRE 13, LAURA 14, PAULA C 2, JULIA 0, NÚRIA 5,
CARLOTA 3, JULIA 0, BERTA 5