Defensa titànica del Nemser i victòria treballada a Sant Just (41-48)

Updated: gener 12, 2014

El Nemser TGN Bàsquet va aconseguir una victòria molt i molt treballada contra un rival, el Sant Just, que va exhibir un nivell molt més alt que el que indica la seva classificació, tercer per la cua amb només tres victòries. El conjunt que entrena Juan Carlos Arjona va enfrontar-se amb un rival que té jugadores molt altes, superior físicament a la plantilla lila i que, a més, eren tan o més ràpides que les visitants. Amb aquesta panorama, el partit va ser intens i veloç. Cap dels dos equips donava treva a l’altre i només les nombrosíssimes errades en tirs còmodes i fàcils per ambdues bandes van evitar veure un partit més atractiu. El Sant Just, va dominar inicialment i, amb una sèrie de defenses alternatives (1-3-1 i diferents zones pressionants a tota la pista) va ser capaç d’aconseguir un màxim avantatge de 7 punts en el segon període que va ser tallat de soca-rel per un temps mort d’Arjona que va provocar un parcial de 8-0 favorable a les visitants, arribant al descans amb un empat a 23.

El matx es va mantenir en una dinàmica d’igualtat en què cap dels dos equips cedia fins l’últim període. Així, la gran defensa del Nemser TGN Bàsquet i el seu domini en el rebot en els últims minuts, li va permetre anotar en situacions còmodes i, el seu rival, per contra, tenia molts problemes per superar el mur lila. Les bones accions de Montse Magre en l’últim minut amb accions de dos contra un, van acabar sentenciant un partit molt important perquè deixen el Sant Just despenjat a la part baixa de la classificació mentre que el Nemser és a tan sols dues victòries del tercer classificat.