Derrota ajustada a domicili

Updated: desembre 1, 2022

Partit entre dos equips de meitat de taula el Lluïsos de Gràcia de Barcelona i l’Infantil femení 09B de Tarragona, en què les diferències durant tot el partit van ser curtes (50-43) , estant el TGN a només 4 minuts del final del partit només 1 punt a baix del marcador. Al llarg del duel, hi van haver moltes errades en el tir, sobretot en les segones oportunitats per part del conjunt tarragoní, també va fallar des de la línia de tir lliure, amb un 1/11 paupèrrim, a més que segueix faltant amenaça exterior – explica el tècnic Javi Garcia. L’equip local va estar més encertat que el visitant en el tir exterior, les seves duess jugadores importants, Graupera i Feliu no van fallar, i va ser difícil aturar-les, sobretot a Graupera, que amb la seva altura i coordinació era perillosa als talls i als moviments sota l’anella. A més, els últims 4 minuts l’equip local va estar més unit i va creure més en la victòria. Així doncs derrota ajustada de l’equip lila que va competir el matx en tot moment. Seguim EQUIP!

LLUÏSOS DE GRÀCIA: 50 – TGN BÀSQUET 09B: 43

PARCIALS: 14-11, 10-08, 10-14, 16-10

LLUÏSOS DE GRÀCIA: Matas (6), Caralt (2), Graupera 175), Feliu (14), Sol (0) —cinc inicial— Moreno (0), Ruiz (0), Verges (0), de Cock (11), Luna (0), Campany (0), i Roda (0).
LES XIFRES DEL PARTIT: 3 triples: Mateos (2), Barreu (1). 6/18 tirs lliures. 2 Triples: Feliu (2). 11 faltes. Eliminada:

TGN BÀSQUET 09B: 14-11, 10-08, 10-14, 16-10Montell (6), Sabate (9), Diez (4), Prades (6), Sala (6) —cinc inicial—Fernández (0), Burjales (0), Macias (2), Gandía (2), Meroño (8) i Carayol (0).
LES XIFRES DEL PARTIT: 1 triples: Carayol (1). 1/11 tirs lliures. 16 faltes.