Domini absolut del preinfantil masculí a la pista de l’AAEET (15-65)

Updated: novembre 18, 2013

L’equip preinfantil del TGN Bàsquet va vèncer amb solvència a la pista de l’AAEET. L’equip que dirigeix Miquel Farran va sortir molt concentrat a la pista i va marcar un parcial de 0-8 que, però, va provocar un cert relaxament a les seves files. El conjunt local va aprofitar aquesta circumstància per ajustar el marcador al final del període (7-10). El toc d’atenció que havia suposat la reacció de l’AAEET en els primers deu minuts va esperonar els visitants que a partir d’aleshores van imposar la seva llei. Un parcial de 3-21 en el segon quart situava un resultat de 10-31 al descans, una diferència que no va parar d’augmentar gràcies a la bona defensa i al control del rebot ofensiu.