El Balcó del Mediterrani, gran protagonista en la nova samarreta del TGN Bàsquet

By
Updated: gener 15, 2015

El TGN Bàsquet ja disposa de les noves samarretes i pantalons pels seus equips federats. El club ha apostat aquesta vegada per un canvi de disseny, incorporant el Balcó del Mediterrani a la samarreta per tal de reforçar encara més el caràcter tarragoní de l’entitat. “Volíem tenir un disseny exclusiu pel club i posar alguna cosa específica de Tarragona. Vam estar pensant moltes coses, des de l’amfiteatre a un skyline de la ciutat, però al final ens vam decidir pel Balcó del Mediterrani”, explica Iñaki Liarte, vicepresident del club.

Així, un total de 16 equips, des de preinfantil fins a sènior, portaran la nova indumentària aquesta temporada. “Ara fa cinc anys que no la canviàvem perquè en el seu moment vam comprar molta roba i en teníem molta emmagatzemada”, diu Liarte mentre explica que la roba ha trigat una mica més del que s’esperava perquè calia encertar molt bé el color: “Ens van presentar dues mostres anteriorment, però no ens van convèncer i per això tot es va retardar una mica”. L’empresa encarregada de la nova samarreta és Bemiser, de Saragossa, una companyia que, segons Liarte, es dedica bàsicament al món del futbol però que ara es vol introduir en el bàsquet i, per a fer-ho, ha començat amb el TGN Bàsquet.

El club ha començat a entregar els nous equips aquesta setmana i des de l’entitat, que compta amb una planxa pròpia, es posa el nom de cada jugador i el seu número.

 

IMGP3982m IMGP3980m

IMGP3970m

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *