El benjamí femení L9, un campió en tots els sentits

By
Updated: maig 21, 2015

El benjamí femení L9 del Sagrat Cor ha completat una temporada brillant, plena d’èxits esportius però també, i això és el més important, d’aprenentatge, experiències i emocions. L’equip que entrenen Juan Carlos Arjona i Marina Vidal va guanyar la final del Consell Esportiu del Tarragonès (CET) contra la Salle Tarragona (46-45) el cap de setmana passat al pavelló de la Selva del Camp. El triomf va ser la culminació de la bona feina feta durant tot l’any. “L’evolució ha estat molt positiva, tant en l’aspecte esportiu com en el personal. Les jugadores han anat assimilant els continguts de manera molt gratificant, amb una clara progressió però també amb un alt marge de millora”, expliquen els tècnics.

Durant la temporada, el benjamí femení L9 ha jugat la lliga comarcal del Consell Comarcal del Tarragonès i ha pogut competir contra equips de diferents escoles de la comarca. “En aquestes categories els resultats no són el més important però sí la millora dels fonaments individuals. Actualment estan en l’edat perfecta per assolir coneixements i experiències. La millora diària ha sigut evident i s’ha vist reflectida en els resultats, guanyant tots els partits excepte un”, comenten Arjona i Vidal.

Un dels moments que ha marcat l’evolució de l’equip va ser la participació en el Torneig de Setmana Santa a Cambrils. “L’experiència va ser   única. Vam tenir l’oportunitat de jugar contra equips de diferents parts de l’Estat i de diferents nivells; un fet enriquidor per les jugadores i una font d’inspiració per continuar treballant i anar adquirint nous objectius d’aprenentatge”, asseguren.

e098a5d1843c3063a6dee695ed79845d

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *