El cadet femení 04 A no pot amb la superioritat interior del Barça CBS (54-46)

Updated: octubre 15, 2019

L’equip cadet femení 04 A del TGN Bàsquet va perdre contra el Barça CBS que va imposar la seva llei sota els cèrcols. Tot i la lluita de les interiors tarragonines, les blaugrana, més altes, van fer valer la seva força i van condicionar el joc rival. El parcial del segon període (11-2) va ser decisiu per entendre la derrota del TGN Bàsquet. Tot i el bon quart període de les visitants, el desavantatge era massa gran i no es va poder aconseguir el triomf.

BARÇA CBS    54

TGN BÀSQUET  46

BARÇA CBS: Saurina, Santanach, Ferrer, Valero (2), González S. (10) -cinc inicial- Grané (3), Oliva (13), Isern, Estrada (4), López (8), González (13), Díaz (1). Tirs lliures 13/26. Triples 4: López 2, Grané i González. Faltes 18.

TGN BÀSQUET: Cabré, Jiménez (15), Barreira (4), Ciurana (4), Torruella (6) -cinc inicial- Moreno (5), Martínez (2), Cattarin (2), Adserias (8). Triples 3: Jiménez. Tirs lliures: 5/13. Faltes 24: eliminada Cabré minut 29.

Parcials: 15-12, 11-2, 19-17, 9-15.

Àrbitres: Esteve i Montane