El cadet femení A afronta les fases de nivell preferent amb els deures fets

By
Updated: agost 28, 2014

L’equip cadet femení A del TGN Bàsquet disputa aquest cap de setmana les fases per accedir a nivell preferent (el màxim) de la seva categoria. El conjunt que entrena Javier Vinader, debuta demà al pavelló del Serrallo contra el CBT (18.30 h) en un matx que pot ser decisiu per aconseguir la classificació. “És el partit clau dels tres que hem de jugar. Si guanyem, ens donarà molta força i moral per encarar el segon partit a casa”, diu Vinader. Així, aquestes fases de nivell preferent compten amb la participació d’11 equips dividits en dos grups de 4 equips i un grup de 3 equips. Es classificarà el primer de cada grup i els dos millors segons. En els grups de 4 equips, es descartaran els resultats amb l’últim classificat a l’hora de fer el còmput del millor segon perquè el Grup 3 només té 3 equips.

El TGN Bàsquet va perdre els dos partits que va disputar la setmana passada per tal de preparar aquestes fases d’accés. El conjunt de Vinader va caure contra el Vila-seca primer i, en l’últim test, contra un altre equip que jugarà aquest cap de setmana, tot i que ho farà en el Grup 2, el Círcol Catòlic de Badalona. En el grup del TGN Bàsquet, el Grup 1, també hi participaran el CBT, el Femení Osona 99 i el Joventut Badalona. “Hem aprés dels errors que vam cometre en els dos partits amistosos i estem preparats per competir. Sembla, però, que el rival més perillós és el Joventut, guanyar a la seva pista serà molt difícil”, admet Vinader. Així, a banda del partit que demà jugarà al Serrallo, el TGN Bàsquet rebrà al pavelló del Sagrat Cor l’Osona aquest dissabte a les 7 de la tarda i visitarà el Joventut diumenge a les 4 de la tarda. Per aquest desplaçament, el club ofereix la possibilitat de viatjar amb l’expedició del cadet femení A en el mateix autocar, que sortirà a dos quarts de dues del migdia des de la Plaça Imperial Tarraco.

Javier Vinader disposarà de totes les jugadores excepte Iris Salado per afrontar aquesta fase d’accés a nivell preferent. Així, el tècnic es mostra confiat en el treball que el grup ha fet en l’últim mes per tal d’encarar aquesta competició. “Les jugadores han assumit els conceptes que hem introduït en els entrenaments durant aquest mes. La clau es troba en nosaltres mateixos, si l’equip surt amb confiança i sap controlar els nervis propis del debut en una competició, tindrem possibilitats de guanyar”, assegura. L’entrenador del cadet femení A s’arrecera en l’alçada de les seves dues pivots, Maria Velasco i Belén Abellán, per tal d’aconseguir el triomf. “Nosaltres tenim un equip més gran físicament dins la zona i això ens permet desequilibrar també a l’exterior, però debutem fora de casa i això sempre és un handicap”, diu. Dels 3 partits que ha de jugar aquest cap de setmana, el TGN Bàsquet en disputarà dos com a visitant, un autèntic contratemps. El CBT i el Joventut, jugaran com a locals dos dels tres enfrontaments.

INFORMACIÓ GENERAL SOBRE LES FASES PER ACONSEGUIR EL NIVELL PREFERENT

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *