El cadet femení A cau a la pròrroga

Updated: octubre 21, 2013

Partit en el que ens presentàvem contra el líder, que ha guanyat tots els partits i nosaltres sense cap victòria. Respecte a la setmana passada, recuperàvem dues jugadores, però continuàvem tenint una baixa important perquè ens aportaria físic per competir millor.

En els dos primes quarts, cap equip s’aconsegueix imposar a l’altre, petits avantatges de 3-6 punts per banda i banda, que acaben amb una cistella sobre la botzina del descans de les visitants que els permet anar al vestidor amb 2 punts d’avantatge 30-32.  Per part nostra les sensacions eren bones amb l’única amenaça que teníem alguna jugadora carregada amb faltes.

En el tercer quart fem una molt bona sortida que ens permet agafar un petit avantatge de 5 punts quan portàvem 5 minuts jugats del quart. En aquest moment les rotacions necessàries condicionades per les faltes d’algunes jugadores fan que quedem a pista amb un equip molt petit físicament. Aquest fet agreujat pel fet que les visitants incrementen molt la seva activitat defensiva, fa que encaixem un parcial molt dur de 3 a 19, que ens deixa al final del quart amb 11 punts de desavantatge.

En el darrer quart, amb l’equip compensat un altre cop, traiem el caràcter i poc a poc, anem ajustant el marcador de tal manera que l’igualem en el darrer minut, i fins i tot tenim l’últim tir que surt de dintre i ens hauria donat la victòria.

En el temps extra, l’esforç fet en el darrer període i tenir tres jugadores eliminades, ens passa factura i tot i que lluitem fins al final, les visitants tenen molt d’encert i amb dos triples segellen la victòria.

Bon partit per part nostra, on comencem a portar a la competició el bon treball que fem durant la setmana en els entrenaments.

TGN BASQUET – CB TARRAGONA   75-84

TGN BÀSQUET: Maria, Judit  (13) , Ana Alicia (6), Gisela (7),  Júlia (2), Tibau (23), Arfelis (2), Anton (6),  Clàudia (12), Irene (2), Bazan (2), Güell. Tirs lliures 13/39. Faltes 28.

CB TARRAGONA. Alegret, Climent 4, Chivite 1, Bonet 9, Tatay 9, Roig 22, Rodero, Díaz 2, Berrenechea 18, Tierno 19, Castilla. Tirs liures 18/43. Faltes 27. 3 triples: Bonet, Benerrechea i Tierno.

Parcials:  13-17 / 17-15 (30-32 descans) / 10-21 / 24-13 (66-66 final) 9-18 pròrroga.