El cadet femení A no encerta de cara a cistella i encaixa la primera derrota (50-54)

Updated: desembre 15, 2014

El cadet femení A no va fer un bon partit contra el Pare Manyanet i va encaixar la primera derrota de la lliga. El conjunt que entrena Javier Vinader va estar negat de cara a cistella en els tirs exteriors i això ho van aprofitar les visitants que necessitaven vèncer per tal de classificar-se per territorial.

El Manyanet va plantejar un ritme de joc lent i amb una defensa tancada que va impedir els contraatacs locals i s’arribava al descans amb un preocupant 24-34 al marcador. En el tercer període, un parell de bones accions defensives i un triple de Sabaté retallaven el desavantatge a 4 punts però el Manyanet  va aprofitar les errades defensives del TGN Bàsquet per tornar a distanciar-se. El matx va arribar al tram final, però, amb un resultat ajustat (50-51 a 2 minuts del final), però un triple visitant va sentenciar.