El cadet femení A pateix però venç a la pista del cuer, el Cunit (41-48)

Updated: març 10, 2014

El cadet femení A del TGN Bàsquet va aconseguir la setena victòria consecutiva -invicte en la segona fase- després de derrotar el cuer, el Cunit, a domicili. El conjunt que entrena Laureà Català va marcar diferències ben aviat gràcies a la bona defensa i les recuperacions de pilota (2-15 al final del primer quart) però tot va canviar quan, amb 2-24 al marcador, el Cunit va decidir tancar la seva defensa i ser més agressiu a l’hora d’impedir els atacs visitants. El partit va perdre el ritme fluid que tenia fins llavors i que havia beneficiat les visitants i el Cunit, a còpia de tirs lliures, va arribar al descans amb un marcador menys desfavorable (14-28). El tercer període no va  ser bo per les liles, que van fallar molt des de la línia de personal, al contrari que el seu oponent i, a falta de 4 minuts pel final del matx, el resultat era de 35-40. Amb tot, les visitants van saber aguantar la pressió i, amb una millora en el percentatge de tirs lliures endur-se el triomf.

MUDANZAS CUNIT – TGN BASQUET   41-48

MUDANZAS CUNIT: Serrano (4), Escobedo (2), Espino (6), Gómez (10), Maestre (2) –cinc inicial- Fraga, Vacas (3), Sánchez (7), Tauste, Cornella, Fernández (7), Ibáñez . Triples (2): Fernández, Espino. Tirs lliures 11/18. Faltes 28. Eliminada: Fraga 37’.

TGN: Masdeu (4), Pedrol (4), Tibau (12), Arfelis (2), Bazán (3) – cinc inicial- Gullí (12), Anton (4), Barreria (1); Benaiges (2), Farré (4), Ruiz. Triples (1): Tibau. Tirs lliures 19/38. Faltes 24. Eliminada Anton 38’.

Parcials:  02-15/ 12-13 (14-28 descans) / 10-08 / 17-12  (41-48 final)

Àrbitre: LEGUIZAMON