El cadet femení A venç el Joventut Badalona i acaba tercer del seu grup (52-57)

Updated: agost 31, 2014

Tot va bé si acaba bé. El cadet femení A va certificar la seva primera i única victòria en les fases d’accés a nivell preferent després de vèncer aquesta tarda el Joventut Badalona Bàsquet Club a domicili (52-57). El conjunt que entrena Javier Vinader aconsegueix, d’aquesta manera, la tercera posició del grup, deixant l’equip badaloní a la cua mentre que el primer i classificat per nivell preferent és el CBT que ha vençut al Serrallo el Femení Olesa (61-31). [RESULTATS DE LES FASES]

Les noies del TGN Bàsquet van començar el partit molt bé, amb més confiança, a diferència dels altres dos partits. Així, les visitants van marcar un parcial de sortida de 0-4 que va provocar que poguessin jugar sense els nervis de les dues primeres jornades. Malgrat tot, el Joventut va reaccionar i al descans gaudia de 12 punts d’avantatge (32-20). Les nombroses errades en els tirs lliures de les tarragonines van provocar que les locals duguessin les regnes del matx i semblava que així continuaria després de la cistella inicial del tercer període. Amb tot, un parell de triples consecutius de Núria Val i dos contracops, van deixar el desavantatge en 7 punts. Al final del tercer període i durant tot el quart, el TGN Bàsquet va situar una defensa pressionant que va provocar la precipitació ofensiva del seu rival.

L’equip de Vinader va jugar de forma més organitzada en els minuts decisius i, gràcies a dos triples (Velasco i Sabaté), va posar-se per endavant a 3 minuts del final. A partir d’aquell moment, el TGN Bàsquet va ser l’amo del partit i es va endur la victòria.