El cadet femení C guanya el primer partit del curs en vèncer el Cantaires (45-44)

By
Updated: gener 26, 2015

Havia d’arribar. La millora en el joc del cadet femení C mereixia un premi com el que va aconseguir aquest cap de setmana passat. El conjunt que entrena Laureà Català va guanyar el primer partit de la temporada després d’imposar-se al Cantaires de Tortosa en un matx que es va decidir a tres segons del final quan la local Míriam Prieto va fer la cistella de la victòria.

Va ser un partit d’alternatives on el TGN Bàsquet va anar de menys a més gràcies a la seva bona tasca defensiva i, sobretot, a la seva ferma convicció en la victòria. La concentració i la determinació del conjunt lila va ser clau perquè, tot i moment de joc molt meritori, les tortosines mantenien l’avantatge, però el treball constant els hi va permetre arribar al final amb opcions de triomf fins que Prieto va certificar l’èxit.

 

TGN BASQUET “C”     45

CB CANTAIRES TORTOSA   44

TGN BÀSQUET: Capellades (3), Andrés(6), Companys (2), Martin (9), Prieto (10) – cinc inicial- Basterra, De Barberà (2), Monzon, Borràs (5), Gila (8), Córcoles, Miro. Triples 1 Martin. Tirs lliures  4/9. Faltes 15. Sense eliminades.

CB CANTAIRES TORTOSA: Carbo (13), Castella (4), Hen (4), Rios (16), Gil (6) – cinc inicial- Subirats, Tomas, Urio, Gas (1), Climent.

Parcials:  08-16/ 11-7 (19-23 descans) / 12-14 / 14-07  (45-44 final)

Àrbitre: Galan

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *