El cadet masculí 1 no defensa bé l’un contra un i perd contra l’Àguiles (84-54)

Updated: novembre 3, 2015

El conjunt cadet masculí 1 del TGN Bàsquet va perdre a la pista de l’Àguiles després de fer un mal partit a partir del segon període. Els nois que entrena Javier García, que havien dut la iniciativa en els primers minuts (18-22), van començar a perdre terreny  a partir del segon quart per culpa de la seva mala defensa en l’un contr un i la concessió de molts rebots. Tot i així, el resultat a la mitja part era de 38-32 però les errades es van prolongar després del descans i la victòria va ser utòpica.