El cadet masculí de segon any no pot fer valer la seva gran primera part (69-61)

Updated: desembre 15, 2014

El cadet masculí de segon any va perdre a la pista del Claret en un partit que tenia dominat en la primera meitat. Els nois que entrena Javier García van sortir molt bé gràcies a una bona circulació de pilota que els va permetre dominar el partit de fins a 14 punts tot i que al descans la diferència era de 10 (26-36). En el tercer període, el Claret va intensificar molt la seva defensa i això va dificultar els atacs visitants. El col·legiat, malgrat aquest augment defensiu local, no van sancionar cap falta al Claret i això va descentrar els visitants. L’equip vallenc va agafar confiança en veure que havia igualat el partit i aleshores es va mostrar més efectiu en atac marcant un parcial final de 12-4 que va sentenciar el matx.