El júnior femení perd contra el Llor als últims segons

Updated: octubre 14, 2013

En un altre final ajustat torna a sortir creu pel nostre júnior que no ha d’esperar a la sort dels darrers instants per intentar guanyar els partits. L’equip mostra maneres amb les que il·lusionar-se i el treball setmanal genera expectatives, però la realitat competitiva són dues derrotes en partits que havien d’haver tingut millor sort. El partit va tornar a començar fred pel TGN encaixant un parcial de 0-7 en dos minuts, tot i no ser definitiu aquest fet provoca que les liles hagin de jugar a remolc des del principi. El nefast balanç defensiu condemnava l’equip facilitant l’anotació en contraatac del Llor. Malgrat tot quan l’equip es va centrar una mica en defensa i va ser agressiu en la divisió va tornar al partit, finalitzant el parcial amb una curta desavantatge 11-14. El segon quart va començar molt igualat, el canvi de cistelles s’alternava amb canvi d’errades i aquí és on va pesar el fet d’anar a remolc de rival i marcador; al TGN se li feia incòmode i pesat el partit i aquest fet va decantar els intercanvis a favor del Llor (21-30 al descans). La segona part va millorar per les locals que van començar a mostrar aquells detalls que abans dèiem generen expectatives de futur. La defensa es mostrava més eficient, tot i petites errades, i la circulació d’atac generava bones opcions. Primer parcial per les liles (14-13) davant un equip visitant que mantenia la seva dinàmica de joc. Els darrers deu minuts van començar amb un TGN ansiós pel marcador i que veia com a manca de 3 minuts un nou parcial de 0-7 posava el partit molt complicat 39-52. Va ser llavors quan l’equip va tirar de rauxa i orgull, incrementant molt l’agressivitat defensiva i atacant amb convicció el parcial d’aquests 3 minuts va ser 13-2. Massa tard, amb 52-54 el partit va morir a les mans d’una jugadora visitant els darrers segons. Va tornar a sortir creu, però probablement aquests minuts finals marquen el camí a seguir.