El júnior masculí A no pot amb el líder, el Vendrell

Updated: novembre 4, 2013

El TGN Bàsquet va patir de forma directa la qualitat del líder de la categoria, el Vendrell, i va perdre en un partit dominat gairebé sempre pels visitants. L’equip vendrellenc, gràcies als contraatacs i a la bona circulació de pilota en el joc estàtic va arribar al descans amb una clara diferència al seu favor (16-34) que semblava que deixaria el matx sentenciat. Malgrat tot, el TGN Bàsquet va sortir molt fort després del descans i va aconseguir retallar diferències gràcies a la seva intensitat en el joc i a la sòlida defensa. Els deu punts d’avantatge del Vendrell en arribar-se als últims deu minuts (33-43) semblaven remuntables, però aleshores el conjunt local va caure en els errors dels primers vint minuts i, perdent moltes pilotes i encaixant cistelles fàcils sota el cèrcol va veure com el seu rival s’enduïa el triomf.

Jr A TGN Bàsquet 40 / AB El Vendrell 64

TGN BÀSQUET: Martí (13), Gutiérrez (3), Artero (7), Montané (10) i Puerto (3)– cinc inicial -López, Rodríguez, Bori (2),Tortajada (2), Rofes i Martín. 2 triples: Artero i Martí. 6/11 en tirs lliures.  14 faltes.

AB EL VENDRELL: Solà (12), Villarejo (8), Fan, Cerezo (19) i Luna (7) – cinc inicial – . Valdés (2), Algán, Burguete (2), Rius (6), Pinar (2) i Martos (6). 4 triples (2 Solà, Villarejo i Luna). 7/7 en tirs lliures. 21 faltes.

Parcials: 6-15 / 10-19 / 17-9 / 7-21.

Àrbitre: Arnillas, X.