El júnior masculí exhibeix la seva superioritat davant el CBT (64-49)

Updated: febrer 3, 2014

El júnior masculí A del TGN Bàsquet va aconseguir la seva sisena victòria consecutiva després de derrotar el CBT. Els lila van ser millors durant gairebé tot el partit i van gaudir de diferències còmodes en el marcador. L’inici, però, va ser pels blaus, que es van aprofitar dels nervis dels locals per marcar un parcial de 4-12. Un temps mort del tècnic Javier Vinader va posar les coses a lloc i, aquest cop sí, el TGN Bàsquet va imposar la seva agressivitat defensiva i la velocitat en el contraatac per tombar truita (34-26 al descans). El mal tercer període dels dos equips, ple de desencerts, va deixar les coses igual (els locals van fallar molts contraatacs) però en els últims deu minuts es va poder veure la millor versió del TGN Bàsquet.